Abstracte kunst schilderijen

Wat zijn abstracte kunst schilderijen nu eigenlijk? Abstracte kunst kenmerkt zich voornamelijk doordat de kunstenaar zich niet laat leiden door objecten uit de reŽle wereld om zich heen maar door zijn eigen fantasie. Er kunnen onderliggende principes zichtbaar gemaakt met vormen en kleuren, ritmes en contrasten. Abstracte kunst ontstond in het begin van de 20e eeuw als onderdeel van de moderne kunst maar vindt nog steeds aanhangers en liefhebbers in de hedendaagse kunst.

Bij Kunstuitverkoop.nl bieden wij u een ruim assortiment abstracte schilderijen te koop aan door Nederlandse kunstenaars. Wij hebben bijvoorbeeld ontzettend leuke abstracte schilderijen van Roel Walta en Jack in ons assortiment.

Alle kunstwerken die u bij ons kunt kopen zijn stuk voor stuk unieke schilderijen. Kunstuitverkoop.nl wil het voor iedereen mogelijk maken om een uniek en echt schilderij te kunnen kopen daarom ligt de verkoop prijs van onze schilderijen tussen de 50 en de 300 euro. Dit maakt het ook leuk om na een aantal jaar van schilderij te wisselen en weer een ander kunstwerk op de hangen. Misschien is het dan juist weer leuker om een abstract schilderij, een figuratief schilderij, een schilderij met figuren of een ontzettend groot kleurrijk schilderij op te hangen!