Hoe kunt u bestellen?

Stap 1: Bestellen
Op onze site ziet u altijd het meest actuele aanbod van onze schilderijen. We houden dat op dagelijkse basis bij. Heeft u interesse in één van onze schilderijen? Aarzel niet en bestel direct via de site. Maak daarvoor gebruik van de bestelbutton bij het betreffende schilderij. Ook is het mogelijk de schilderijen te bekijken en af te halen in Leiden. Wij zijn open van maandag tot vrijdag (10:00 - 17:00). Mail wel even van te voren (info@kunstuitverkoop.nl).

Stap 2: Betalen
Kunstuitverkoop.nl hanteert de volgende betalingswijzen:

    * Contant bij afhalen          
    * Bankoverschrijving
    * Onder rembours via PostNL
    * iDEAL

Stap 3: Bezorgen
Afhankelijk van uw keuze sturen wij het schilderij naar u op of maken we een afspraak met u voor het afhalen. Wij bezorgen per TNT Express door heel Nederland en Belgie. Bezorging vindt plaats uiterlijk binnen 5 werkdagen na het ontvangen van uw betaling of bestelling (bij bestelling onder rembours). Ook kunt u het schilderij op komen halen in onze galerie in Leiden.
 
100% Tevredenheidsgarantie
Past het schilderij dat u heeft gekocht toch niet helemaal in uw interieur, dan kunt u dit binnen een termijn van 2 weken aan ons retourzenden. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug op uw bankrekening. Kunstuitverkoop.nl werkt volgens de regels van het Webshop Keurmerk.