Over ons

Kunstuitverkoop.nl, de online galerie voor originele en betaalbare schilderijen van Nederlands schildertalent
De drempel om een kunstgalerie binnen te stappen is voor veel jonge mensen vaak te hoog. Niet alleen vanwege de verwachte artistieke discussies over kunststromingen en schildertechnieken, maar ook door de enorme prijzen die worden gevraagd. Kunstuitverkoop.nl biedt daarom online schilderijen aan van minder bekende maar zeer talentvolle Nederlandse kunstenaars. De prijzen liggen tussen de 100 en 300 euro. Daarvoor koopt u bij Kunstuitverkoop.nl een handgeschilderd schilderij op de hoogste kwaliteit canvas en gemaakt met de beste verf. Green Belt training

Talentvolle kunstenaars
In Nederland zijn veel getalenteerde kunstenaars die niet in dure galerieŽn kunnen exposeren, maar wel hele mooie kunstwerken maken. Vaak worden deze kunstenaars later ontdekt en dan zijn de schilderijen niet meer te betalen. Voor die tijd vindt u ze terug op de website van kunstuitverkoop.nl. Hier kunt u kiezen uit zeer groot aanbod van schilderijen. Nadat u schilderij heeft besteld, wordt deze kosteloos thuis bezorgd. Past het schilderij toch niet in uw interieur, dan stuurt u deze gewoon aan ons terug.

Gewoon alleen mooie schilderijen
Bas en Reinier, oprichters van Kunstuitverkoop.nl hebben een jarenlange passie voor moderne kunst. Kunstkenners, met een specialisatie voor 20ste eeuws neo-realisme, dat zijn wij niet! Wel houden wij van mooie kunstwerken. Wij kopen werken in, die wij thuis zelf ook zo aan de muur zouden hangen. Nou, ja bijna allemaal dan.

Specifieke stijl
Wij bieden alleen moderne kunst aan, abstract of juist figuratief. Kleurrijk en direct op te hangen. De prijs is gelijk aan een ingelijste poster bij de IKEA of een nagemaakt schilderij uit een Poolse of Chinese schilderijenfabriek. Echter daarvan worden er vaak duizenden gemaakt, onze werken zijn uniek.